Строителство

Естетика и качество са заложени във всеки детайл, свързан със строителството на сградите. Следвайки желанието ни да реализираме устойчиви проекти, и в етап три са подбрани материали и системи гарантиращи безпроблемна експлоатация във времето и комфорт на обитателите.

За един по-добър живот

 • Подова шумоизолация
 • Подово отопление
 • Висок клас алуминиева дограма
 • Отопление от ТЕЦ
 • Вентилируема фасада с HPL
 • Подготовка за термопомпи на Премиум апартаментите
 • Осигуряване на свеж въздух в премиум апартаментите
 • „Умен дом“
 • Система за превенция от наводнения
 • Фасадна топлоизолация с каменна вата
 • Бързи и надеждни асансьори
 • Декинг и перголи за големите тераси
 • Вградени комарници към дограмата
 • Плъзгащи врати към терасите на Премиум апартаментите
 • Блиндирани врати

Внимание към всеки детайл

Висококачествени материали и сградни системи, които покриват най-високите стандарти на съвременното строителство се влагат в реализацията на проекта.

Сградите ще бъдат изпълнени

с монолитен стоманобетон, покривите са плоски, с изпълнение от монолитни стоманобетонови плочи. Външните ограждащи стени на всички надземни етажи ще бъдат изпълнявани от зидарии с дебелина 25см от тухлени блокчета с вертикални кухини.

Подово отопление

Всеки апартамент при етап 3 на Royal Garden ще бъде изпълнен с подово отопление, напълно интегрирано в подовата замазка. Подовото отопление постига максималния ефект на естествената конвекция на въздуха в помещенията, което позволява равномерно разпределяне топлината, повишавайки комфорта на обитаване. В допълнение, това намалява количеството прах и алергени във въздуха, с което осигурява здравословна среда на живот. Тръбите на подовото отопление ще бъдат инсталирани върху специално предназначени за това подложки, които осигуряват топлоизолация спрямо жилищата отдолу, както и максимално ниво на шумоизолиране между етажите. Важен фактор е и естетичното предимство от липса на радиатори, лири и други отоплителни тела, които често пречат на интериора на жилището.

Висок клас алуминиева дограма

Проектът ще се реализира с висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет. Тя е устойчива на променливи атмосферни условия, с отлични енергоефективни качества и намаляваща проникването на шум в жилищата.

Централно отопление от ТЕЦ

Подсигурено е отопление от ТЕЦ, чрез индивидуални апартаментни колектори даващи възможност за прецизно отчитане на разходите. За дистрибуцията на топла вода ще бъде изградена централна система от абонатната за всяка сграда и допълнителна възможност за захранване с индивидуални бойлери.

Вентилируема фасада с HPL

За последните етажи и характерните за сградата еркери и акцентен ъгъл на фасадата се изпълняват с HPL в светли и тъмни земни тонове, за да придадат индивидуален архитектурен облик. Материалът е изключително устойчив на влага, слънчева радиация и огън.

Подготовка за термопомпи на Премиум апартаментите

Термопомпените инсталации предоставят максимален комфорт на обитаване, независимо дали работят в режим на отопление или охлаждане, поради възможността за регулиране температурата на въздуха, с която се климатизира жилището. Освен това, клиентите ще имат възможност да използват алтернативен топлоизточник за подовото отопление и битова гореща вода в апартаментите си, независимо от сезона и температурите навън.

Фасадна изолация с каменна вата

Фасадната топлоизолационна система на сградата е решена с каменна вата, с дебелина 10 см., както за контактната, така и при вентилируемата фасада. Освен отличните топлоизолационни качества, каменната вата има някои ключови предимства пред алтернативни материали, като:
- Отлична акустична бариера: сложната структура на материала, пречупва звуковите вълни от околната среда, до постигане на максимално уединение в жилищата;
- Негоримост: единственият негорим фасаден топлоизолационен материал, което осигурява сградната обвивка срещу инциденти;
- Устойчивост на UV лъчи: едно от основните предимства е липсата на процес на стареене на материала, в следствие на влиянието на слънчевите лъчи, като едновременно с това сградата се предпазва от прегряване през топлите месеци;
- Дишащ материал: в това отношение каменната вата е лидер сред материалите за фасадна топлоизолация, позволявайки ефективно напускане на сградата на водните изпарения, предпазвайки от образуване на вредните за човешкия организъм плесени, мухъл и т.н.

Вградени комарници към дограмата

За осигуряване на защита срещу насекоми, предоставяме на нашите клиенти фабрично вградени ролетни комарници.

Плъзгащи врати към терасите на Премиум апартаментите

Чрез плъзгащите врати ще можете да се насладите пълноценно на природата, от комфорта на дома си.

Осигурено място за монтаж на климатици

Предвидено е индивидуално място за монтаж на климатици с изградени захранващи и кондензни трасета до всяко помещение. Индивидуални елементи по фасадата ще служат за скриване на външни климатични тела освен. Освен, че са част от интересния екстериор, те служат и за създаване на допълнителна естествена сянка.

Осигуряване на свеж въздух

Премиум апартаментите ще бъдат подготвени за инсталиране на индивидуална рекуперативна система за осигуряване на свеж въздух във всяко помещение.

Система за превенция от наводнения

Системата може да отвори или затвори крана на топлата и студената вода дистанционно по команда или съобразно със сигнал подаден от датчик за безжично управление.

„Умен дом“

Предвижда се възможност за окабеляване на апартаментите спрямо концепцията за „умен дом“, позволяваща комфортно управление на всички домашни системи.

Паркоместа, оборудвани със зарядни станции за електромобили

На подземно ниво са предвидени 18 места, оборудвани със зарядни станции с мощност 11 kW.

Бързи и надеждни асансьори със скорост на придвижване 1м/с

Декинг и перголи

Откритите терасите на премиум апартаментите ще бъдат изпълнени с двоен под от WPC декинг. Те ще разполагат с перголи и тенти за слънцезащита, с автоматизация и интегрирано осветление.

Блиндирани врати

В проекта са заложени блиндирани врати с висока степен на сигурност и шумоизолация.

Контрол на достъпа

Сградите ще разполагат с надеждна система с нива на контрол на достъпа и видеонаблюдение,осигуряващи най-висока сигурност на жилищните единици, без необходимост от допълнително СОТ осигуряване.