Материали и детайли

Конструктивната схема на сградите е скелетна – безгредова с плоски покриви, монолитно строителство. Външните ограждащи стени на сутерена са изпълнени от водоплътен бетон, зидарии с дебелина 25см от тухли Wienerberger. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.

Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в земни тонове от водещата холандска фирма Trespa.

construction Apartments image

Използвана e шесткамерна дограма с 80мм конструктивна ширина на профила от висок клас - Rehau Synego. За редуциране на енергията за отопление на сградата, както и шумa, е избран троен стъклопакет с вътрешно нискоемисийно стъкло, газ аргон между камерите и външно 4 сезонно стъкло.

Подсигурено е отопление от ТЕЦ, като за дистрибуцията на топла вода е изградена централна система от абонатната за всяка сграда и допълнителна възможност за резервирано захранване с индивидуални бойлери. Налични са 5 броя станции за зареждане на електроавтомобили.

До всеки апартамент в комплекса са изградени оптична връзка и видеодомофонна система за контрол на достъп. Избраното електрооборудване е на Legrand Франция. Асансьорите в жилищния парк са висок клас на световния лидер - Orona Испания.
На ниво сутерен се достига чрез автомобилна рампа. Гаражните врати са секционни с автоматизирано дистанционно управление.

construction image Services image
Furnished Apartments Iconизползвани
луксозни
материали
Furnished Apartments IconHPL елементи в земни тонове
Furnished Apartments Iconфункционален
екстериор
Furnished Apartments Iconпаркова
среда
Furnished Apartments Icon2000 м2
зелена площ