Удобства

Вътрешната инфраструктура е адаптирана за комфортно преживяване на територията на комплекса. Приоритетът на личната безопасност на жителите играе най-важната роля, затова използваме технологии за осигуряване на безопасност.

Подземен паркинг и гаражи

За да осигурим удобство на обитателите в трети етап на жилищен парк Royal Garden се предоставят различни възможности за паркиране. На подземно ниво сградите ще разполагат със 142 места за паркиране, от които 112 единични паркоместа, 6 двойни паркоместа и 18 места оборудвани със зарядни станции и необходимата инфраструктура за зареждане на електрически автомобили. 

Осигурени са и топли връзки от ниво сутерен към двете жилищни сгради, което позволява лесен достъп до автомобилите от вътрешността на сградата. В близост до тях са разположени места за паркиране осигуряващи удобство и достъпност на хората с ограничена подвижност. На партерно ниво са проектирани 22 единични и 19 двойни гаража с общ капацитет от 60 автомобила.

паркоместа със зарядни станции
18
места за паркиране
202

Фоайета с височина 6м и луксозни общи части

Royal Garden Ви посреща в елегантна и изискана обстановка. Луксозните фоайета в жилищния парк са с изключителната височина от 6 метра. Интериорът залага на спокойни и допълващи се цветове и текстури, безупречни детайли и ефектно осветление, което създава усещане за изящен дом още при влизането в сградите. Общите части ще бъдат изпълнени с висококачествено материали, подходящи за високо натоварване.

Градина отгледана с любов

Сградите на жилищен парк Royal Garden оформят обширно пространство за прекрасна градина, която да осигури възможности за приятна почивка и красиви гладки на своите обитатели. Проектираната геопластика не само придава декоративен характер, но и позволява отглеждането на различни видове растения, което прави зелените пространства живописни и разнообразни през цялата година. Растителните видове в градината са подбрани така, че да осигурят свежест и красота през всички сезони. Уютните кътове за сядане ще осигурят възможност на обитателите да се насладят на спокойствие и релакс.

За да осигурим спокойно и забавно детство в градината са предвидени специални зони за игра, които предлагат безопасно и забавно пространство за най-малките обитатели на комплекса. Тук децата могат да се насладят на игра на открито в сигурна среда.

Вижте галерията

Поддръжката пази красотата жива.

Контролиран достъп и видеонаблюдение

За спокойствието и сигурността на своите обитатели сградите ще разполагат с надеждна система с нива на контрол на достъпа и видеонаблюдение, осигуряващи най-висока сигурност на жилищните единици, без необходимост от допълнително СОТ осигуряване. Всяко жилище ще разполага с видеодомофонна уредба.

Професионална поддръжка

Просторната градина на Royal Garden създава приятна атмосфера за обитателите на сградите. За да запази свежестта си през всеки сезон, за нея се отделя специално внимание от професионалисти с богат опит. Специализиран екип ще се погрижи за поддръжката на общите части в комплекса.