За проекта

Проектът се развива в три етапа. Първият етап, който вече е дом на щастливи собственици, беше завършен през 2020. Вторият етап на проекта, състоящ се от две жилищни сгради, вече е с Акт 15 и предстои да бъде завършен в месец юни 2024 година. В стремежа си да продължим да реализираме мечтата на нашите клиенти за безупречен дом, през януари 2024 година стартира реализацията на етап 3. Той е хармонично продължение на архитектурната визия на предходните етапи, със собствено излъчване, съчетавайки естествени земни тонове с елегантни акценти, изчистени линии и характерните за проекта лоджии и еркери.

С визия за оптимален комфорт

На горните етажи на сградите са разположени премиум апартаменти със знаковите за Royal Garden обширни и уникални частни тераси, разкриващи красиви гледки към две от пловдивските тепета – Младежки хълм и Бунарджика.

Всеки един от апартаментите е проектиран с визия за оптимален комфорт чрез светла височина 2,80м, големи прозорци и просторни жилищни площи.

2 сгради
7 жилищни етажа
168 апартамента
2.80м светла височина на апартамент
18 паркоместа със зарядни станции
202 паркоместа и гаражи
6.0м високи луксозни фоайета

Архитектурен облик

Цялостният архитектурен облик на сградите се допълва от живописна градина разположена върху площ от 2600 кв.м с места за отдих и зона за забавление за малките обитатели на комплекса. Входовете и алеите са проектирани така, че да предоставят лесен достъп и връзка с околните пространства.

Сградите са на 8 етажа. Комфортният достъп до жилищата се осигурява през елегантни и луксозни фоайета с впечатляващата височина от 6 метра. На седемте жилищни етажа в двете сгради са проектирани 168 жилища - двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти, достъпни през 6 напълно отделни жилищни входа. На партерен етаж се намират помещенията с обслужващи функции, както и 41 единични и двойни гаражи. Сградите ще разполагат с подземен паркинг с 142 паркоместа, 18 от които са предвидени специално за електрически автомобили и ще бъдат оборудвани със зарядни станции.

Апартаментите

Всеки един от апартаментите в жилищен парк Royal Garden представлява изключително пространство, върху което можете да разгърнете своята креативност, да оживите своята визия и да оставите собствен отпечатък, създавайки своя нов уникален дом.

Луксозни общи части

Общите части създават неповторим комфорт за жителите на комплекса и впечатляват всеки гост със своя архитектурен облик и луксозно изпълнен дом.

Комфортно паркиране

Паркингът има директна топла връзка с входовете на сградите за максимално удобство. Предлагат се както единични, така и двойни гаражи и паркоместа.

1 / 3

В уникална връзка с града

Панорамни тераси за живот сред зеленина и простор

Премиум апартаменти

Разположени на високите етажи, апартаментите впечатляват със своите просторни частни тераси разкриващи уникални гледки към две от тепетата на Пловдив.

Просторни дневни с отворени планове, с 2,80 метра високи тавани и големи прозорци за изобилие от светлина. Прекрасно място за релакс или събиране на семейството и приятели.

Отлични разпределения

Всички жилища са внимателно проектирани, за да се даде приоритет на естествената светлина. Те са с отлично разпределение на помещенията, така че да бъде осигурена възможност за гъвкавост в интериорните решения.

Хармонична комбинация от пространство и функционалност отговаряща на разнообразните нужди и предпочитания на всеки член от семейството. Комфортни спални осигуряващи уединение и спокойствие.

Отличен с награда „Сграда на годината“

Жилищен парк Royal Garden e сред най-престижните и предпочитани комплекси в град Пловдив.

„Посветихме време и страст, за да планираме и проектираме средата, която провокира и възпитава, която служи по най-добрия начин на своите обитатели и устойчиво се развива във времето“

арх. Цветан Петров

Срок на строителство

Септември 2021
Начало на строеж
Март 2023
Завършване на “Груб строеж” Акт 14АКТ 14
Юни 2024
Разрешение за ползване Акт 16
Януари 2024
Начало на строеж
Март 2025
Завършване на “Груб строеж” Акт 14
Март 2026
Разрешение за ползване Акт 16