Локация

Сгради 3 и 4 на жилищен парк Royal Garden се намират между улиците „Владивосток“ и „Ген. Георги Вазов“ в зеления квартал „Отдих и култура“. Мястото предлага спокоен и изпълнен с удобства начин на живот, сред обширни паркове и прекрасни гледки към красивото тепе Младежки хълм.

Квартал "Отдих и култура"

Кварталът се отличава с приятната и спокойна атмосфера. За нея допринася цялостната новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда с обособени кътовете за почивка и прекарване на свободното време, цветни детски площадки и фитнеси на открито.
Тук ще откриете една неповторима комбинация от удобства, която включва приятни места за разходка и отдих, уютни ресторанти, разнообразни магазини и места за развлечение.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image

Шопинг

В съседство с Royal Garden се намира Mall Plovdiv, който предлага разнообразие от марки и е притегателен център за всички любители на модата и приятните места за срещи с приятели. В него ще откриете над 110 обекта за мода и аксесоари, офиси на банки и мобилни оператори, ресторант и световни вериги за хранене, сладкарница, кафенета, книжарница, детски център и модерни кино салони.
В близост до жилищен парк Royal Garden се намират и хипермаркетите Kaufland и Lidl.

Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

Кулинарно
изживяване

В близост до Royal Garden можете да се насладите на разнообразна кухня. Само на 5-10 минути пешеходно разстояние се намират ресторанти, предлагащи разнообразна средиземноморска, мексиканска и европейска кухня, както и интересни гурме предложения. Много нови ресторанти отвориха врати в района и станаха притегателна точка за любителите на вкусната храна и уютен интериор.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

В съседство с природата

Разположен до парк Розариум и парк Отдих и Култура, Royal Garden предлага на обитателите си множество възможности за разходка сред природата и спорт. Тук ще откриете и Гребната база – най-голямото съоръжение за спортно гребане на Балканите. Само на 10 минути пешеходно разстояние от жилищния парк, тя е едно от най-озелените, любими на жителите и посещавани места в града. Гребната база ще ви очарова с поддържана, зелена околна среда, простор и прекрасни места за отдих и хапване.

Location and Lifestyle image

Отлична спортна база и съоръжения

На Гребната база са разположение най-модерните тенис кортове в града, футболни игрища и велоалеи за всички любители на спорта. Спортните съоръжения са поддържани на високо ниво и благодарение на приятната обстановка, която създава природата наоколо са предпочитано място през топлите месеци.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

Магията на Пловдив

Пловдив е най-древният жив град в Европа. Малко дестинации могат да се похвалят с толкова богата и разнообразна комбинация от култура, архитектура и история. Живописното му разположение от двете страни на река Марица и емблематични тепета определят част от неговата идентичност. Древната хубост на Пловдив, неговото стратегическо местоположение и културните събития през цялата година го определят като място за непрекъснати срещи на култура и цивилизации.

Location and Lifestyle image

Столица на културата 2019

Градът беше Европейска столица на културата през 2019г, което допринесе за развитието на културни инициативи, събития, проекти и туристически атракции. Наред с това, той носи атмосфера на неповторима комбинация между стар и нов град, модерна среда и античност.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

Завладяващи културни събития

Пловдив комбинира усещането за изкуство и история. В града по традиция има разнообразна програма от културни дейности като театрални постановки, мюзикъли, опера, балет и фестивали. През топлите месеци, много от тях се провеждат в Античен театър Пловдив, един от най-добре запазените и уникални по рода си антични театри в света, разположен в стария град. Прочутите „Пеещи фонтани“ също са атракция предпочитана от местните жители. Те радват почиталите си с познати ритми и светлинно шоу и създават завладяваща атмосфера през летните месеци.

Location and Lifestyle image