Локация

Royal Garden е разположен на ул. „Кръстю Раковски“ и ул. „Ген. Георги Вазов“ в квартал „Отдих и култура“, който се утвърди като най-атрактивния жилищен район в град Пловдив. Благодарение на своето местоположение, новоизградена инфраструктура и множество удобства, той предлага високо качество на живот и е предпочитан като спокойно и престижно място за живеене.

Квартал "Отдих и култура"

Кварталът предлага неповторимо за града съчетание от удобства, а приятната и спокойна атмосфера се създава и от новоизградената и отлично поддържана паркова среда, обособените кътовете за сядане и прекарване на свободното време, цветни детски площадки, фитнес на открито и прекрасни гледки към емблематичното тепе Младежки хълм.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image

Шопинг

В съседство с Royal Garden се намира Mall Plovdiv, който с предлаганото разнообразие от български и световни марки, е притегателен център за всички любители на модата и приятните места за срещи с приятели. В него ще откриете над 120 обекта за мода и аксесоари, офиси на банки и мобилни оператори, ресторант и световни вериги за хранене, сладкарница, кафенета, книжарница, детски център и модерни кино салони.
В близост до жилищен парк Royal Garden се намират и хипермаркетите Kaufland и Lidl.

Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

Ресторанти и
заведения

Ресторантите в квартала предоставят възможност да се насладите на разнообразна кухня. Само на 5-10 минути пешеходно разстояние от Royal Garden се намират ресторанти, предлагащи разнообразна средиземноморска, мексиканска и европейска кухня, както и интересни гурме предложения. Интериорът на заведенията варира от традиционен за съответната кухня до изтънчен и модерен. Те са се превърнали в място за лични и бизнес срещи.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

Място за разходки

В близост до Жилищен парк Royal Garden е разположена Гребната база – най-голямото съоръжение за спортно гребане на Балканите. Тя е предпочитано място за разходка и спорт. Със своите обширните водни и зелени площи тя създава невероятна атмосфера, която ежедневно привлича хиляди пловдивчани.

Location and Lifestyle image

Отлична спортна база и съоръжения

В близост до Гребната база и само на 10 минути пешеходно разстояние от Royal Garden са разположение най-модерните тенис кортове в града, футболно игрище и велоалеи за всички любители на спорта. Спортните съоръжения са поддържани на високо ниво и благодарение на приятната обстановка, която създава природата наоколо са предпочитано място през топлите месеци.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

За Пловдив

Пловдив е най-древният жив град в Европа. Живописното му разположение от двете страни на река Марица и емблематични тепета определят част от неговата идентичност. Древната хубост на Пловдив, неговото стратегическо местоположение и културните събития през цялата година го определят като място за непрекъснати срещи на култура и цивилизации.

Location and Lifestyle image

Столица на културата 2019

Градът беше Европейска столица на културата през 2019г, което допринесе за развитието на културни инициативи, събития, проекти и туристически атракции. Наред с това, той носи атмосфера на неповторима комбинация между стар и нов град, модерна среда и античност.

Location and Lifestyle image
Location and Lifestyle image Location and Lifestyle image

Завладяващи културни събития

Пловдив комбинира усещането за изкуство и история. В градa по традиция има разнообразна програма от културни дейности като театрални постановки, мюзикъли, опера, балет и фестивали. През топлите месеци, много от тях се провеждат в Античен театър Пловдив, един от най-добре запазените и уникални по рода си антични театри в света, разположен в стария град. Прочутите „Пеещи фонтани“ също са атракция предпочитана от местните жители. Реставрирани и открити през 2015г., те радват почиталите си с познати ритми и създават завладяваща атмосфера през летните месеци.

Location and Lifestyle image