Дом от пръв поглед! Специална награда в конкурса. Национален конкурс. Сграда на годината, България 2020.
Your browser does not support the video tag. *}

ВЕЧЕ С AKT 14

Локация и лайфстайл

Отличен със специална награда „Сграда на годината“, жилищен парк Royal Garden е сред най-престижните и предпочитани комплекси в град Пловдив. Намира се в квартал “Отдих и култура“, който през последните години претърпя истинско развитие и облагородяване, спечелвайки си репутацията на най-желан за живеене квартал, благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и красиви паркови зони. Гребната база е само на минути пешеходно разстояние. В близост са разположени Mall Plovdiv, големи хипермаркети, ресторанти, и кафенета. В квартала са едни от най-добрите детски градини и училища.

Вижте още
Home page image
Home page image

Строителство и иновации

В реализацията на Royal Garden се използват висококачествени материали, иновативни системи и решения, които покриват най-високите стандарти:

Home page image

окабеляване за „умен дом“

подова шумоизолация

висок клас алуминиева дограма

система за пречистване на питейната вода

светла височина на апартамент

фасадна топлоизолация

вентилируема фасада с HPL

система за превенция от наводнения

система за пречистен въздух в премиум апартаментите

отопление от ТЕЦ

Просторни жилища с панорамни гледки

Сгради 3 и 4 в жилищен парк Royal Garden разполагат с различни типове комфортни апартаменти, позиционирани прецизно и по начин създаващ максимален простор, светлина и уединение. Помещенията са с прави форми, подходящи за разнообразни интериорни решения. Светлата им височина е 2,85м. За постигането на оптимално ослънчаване на апартаментите са проектирани характерните за сградите лоджии и еркери. Обширни частни тераси предоставят чудесни гледки към Младежки хълм и Родопи. Дневните в апартаментите са ориентирани към най-доброто изложение.

Вижте още
Home page image

Удобства
и услуги

Royal Garden е проект от затворен тип, предлагащ множество услуги и удобства, които ще допринесат за безгрижен и уреден начин на живот. Сред тях е просторна градина с разнообразни растителните видове, създаващи усещане за живот сред природата през цялата година. Налични са подземен паркинг и големи гаражи, а за спокойствието на обитателите е подсигурен контролиран достъп и видеонаблюдение. Професионален екип се грижи за поддръжката на общите части и градината.

Вижте още
Home page image Home page image