Обзавеждане на апартаменти

Водени от желанието да отговорим на високите изисквания за модерен и функционален интериор и за да улесним нашите клиенти, разработихме концептуални проекти за различни типове апартаменти. Дизайнът залага на комфорт, модерна и изчистена визия.

Виж повече
Services image
Services image Services image

Подземен паркинг и гаражи

За удобството на обитателите в Royal Garden са проектирани 90 паркоместа и 21 гаража на ниво сутерен, до което се достига чрез автомобилна рампа. Осигурени са и топли връзки към двете жилищни сгради. В близост до тях са разположени 7 места за паркиране за хора с увреждания. На партера ще бъдат позиционирани 36 единични и двойни гаражи за общо 56 автомобила с прилежащи обслужващи помещения към тях. Проектирани са и паркоместа за електромобили. За любителите на велосипедите са обособени велосипедни стойки на партерно ниво и на ниво сутерен.

Паркоместа и гаражи
Services image

Прекрасна
градина

Жилищен парк Royal Garden разполага с красива и обширна градина. Проектираната геопластика освен, че изпълнява декоративни функции, дава възможност за отглеждане на различни видове растения, което прави зелените площи цветни и разнообразни. Растителните широколистни и иглолистни видове в нея са специално подбрани, така че да осигурят свежест през цялата година. Акцент в градината са проектираните солитери от Японски вишни. Усещането за живот сред природата се създава и от предвидените места за отдих. За спокойното детство на най-малките обитатели на Royal Garden ще бъдат обособени кътове за игра и цветни детски площадки.

Services image Services image

Контролиран достъп и видеонаблюдение

Royal Garden е проект от затворен тип. За спокойствието и сигурността на своите обитатели той ще разполага с 24-часов контролиран достъп и видеонаблюдение. Предвижда се контрол на достъпа за жилищните входове, като е осигурена видеодомофонна уредба. Достъпът до подземния гараж е чрез врата в ниския край на автомобилните рампи.

Services image
Services image

Поддръжка на общи части и градина

Просторната градина на Royal Garden допринася за приятната атмосфера на обитателите на сградите. За да бъде тя свежа през всеки сезон е обърнато специално внимание на селекцията на растителните видове, а поддръжката ще бъде осигурена от професионалисти с богат опит.
Специализиран екип ще бъде ангажиран за поддръжка на общите части.

Services image Services image