Материали и детайли

Естетика и качество са заложени във всеки детайл, свързан със строителството по проекта. Конструктивната схема на сградата е скелетна – безгредова. Изпълнението е от монолитен стоманобетон. Покривите са плоски, с изпълнение от монолитни стоманобетонови плочи. Външните ограждащите стени на сутерена се предвижда да бъдат изпълнени от водоплътен бетон. Външните ограждащи стени на всички надземни етажи ще бъдат изпълнявани от зидарии с дебелина 25см от тухлени блокчета с вертикални кухини. Ще се използват ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.

construction Apartments image

Избраните материали по реализацията на фасадата създават усещане да топлина и комфорт, а декоративните елементи от HPL в земни тонове придават индивидуалност. Интегрирането на елементи по фасадата, които служат за скриване на външни климатични тела освен, че са част от интересния екстериор, служат и за създаване на допълнителна естествена сянка.
Интериорът на общите части залага на изчистени и индивидуални решения. Използвани са висококачествени материали с доказан произход, подходящи за голямо натоварване.

Предвижда се отопление от централна абонатна станция за всяка от сградите в сутерена, присъединена към уличен топлопровод. За подземния гараж се предвижда работна вентилация и система за отвеждане на дима и топлината чрез вентилатори.

construction image Services image
Furnished Apartments Iconизползвани
луксозни
материали
Furnished Apartments IconHPL елементи в земни тонове
Furnished Apartments Iconфункционален
екстериор
Furnished Apartments Iconпаркова
среда
Furnished Apartments Icon2000 м2
зелена площ